Takatassut Tasapainossa

Blogini tarkoitus on jakaa tietoa terveistä jaloista, jalkaterveyden ylläpitämisestä ja jalkaongelmien ennaltaehkäisystä.

Koen erityisen tärkeäksi jakaa tietoa siitä, kuinka jokainen meistä voi vaikuttaa omien jalkojen terveyteen ja hyvinvointiin, ja sitä myöden oman itsenäisyyden ja toimintakyvyn ylläpitämiseen mahdollisimman pitkään.

Moni meistä nykypäivän ihmisistä elää entistä pidempään ja siksi on erityisen tärkeää, että jalat toimivat siinä mukana yhtä pitkään. Jalkojen terveys lähtee meistä itsestä. Miten hoidamme omia jalkojamme ja millaisia kenkiä ja sukkia käytämme. Koko kehon toiminnalla ja terveydellä on suuri merkitys myös jalkoihin, mutta kun jalat toimivat, toimii muukin keho huomattavasti paremmin.

Yritän olla moralisoimatta ketään vaikka sitäkin joskus tekee mieli tehdä.

Tuntuu pahalta tavata nuori kolmekymppinen nainen tai mies, joka ei ole siihenastisessa elämässään tehnyt mitään jalkojensa hyväksi. Jalkahoitajana näen, jos jalkoja ei ole koskaan rasvattu tai jos ei ole yhtään mietitty ovatko ne työkengät juuri minulle ne oikeat. Puhumattakaan naisista, jotka käyttävät jo nuoresta lähtien liian pieniä kenkiä ja saavat jalkoihinsa ikuiset ongelmat.

Millä jaloilla sellainen ihminen kuvittelee kävelevänsä kuusikymppisenä, sitä sopii ihmetellä.

Paneudutaan siis jalkojemme hoitoon, ja parasta hoitoa on tietysti ennaltaehkäisy.

Kun Takatassut on Tasapainossa pysyy muukin kroppa mukana 😍😍Haluan jakaa blogissani myös valokuvia ja juttuja omilta reissuiltani Suomen kauniissa maisemissa.
Ulkoilu ja liikkuminen luonnossa ovat parasta terapiaa meille kaikille.
Ja jalat kiittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jalkojenhoidon kirjava nimikeviidakko

Terveydenhoidollista jalkojenhoitoa / terveyttä edistävää jalkojenhoitoa tarjoaa kirjava joukko erilaisilla nimikkeillä varustettuja jalkaho...