Kynsimuutoksista

Pakko taas avautua vähän erilaisiin kynsimuutoksiin liittyen.

Käykää hyvät ihmiset näyttämässä kynsiänne jalkahoitajalle tai jalkaterapeutille, jos havaitsette niissä jonkinlaisia muutoksia.

Jalkojen ja kynsien ammattilaisina osaamme kertoa teille mikä voisi olla syynä kynnen värin muuttumiseen tai kynnen paksuuntumiseen.

Missään tapauksessa ei kannata odottaa monta vuotta ja vain miettiä, että mikähän tuota kynttä vaivaa kun se noin paksuuntuu ja väri on outo ja kummallinen.

Kynnen paksuuntumiseen ja värimuutoksiin voi olla monia eri syitä enkä käy niitä juuri nyt tässä läpi.
Oleellista on, että mitä aikaisemmin "ongelmaan" puututaan sen nopeampi on hoito.
Niin kauan kuin ihminen pystyy omatoimisesti jalkojaan hoitamaan, kannattaa kaikenlaisia hoitoja kokeilla. Ja tarkoitan tällä lähinnä sitä, että jokaiseen ongelmaan on varmasti jokin hoito mikä pitkällä tähtäimellä kyllä auttaa kun jaksaa itse vain olla sinnikäs.

Esimerkkinä tässä haluan puhua jalka-/kynsisienestä, joka on sitkeä ja ikävä vaiva kun sen kerran on itselleen saanut.
Hoito vaatii pitkäjänteisyyttä ja ehdottomasti omatoimisuutta ja aktiivisuutta, jotta se paranee.
Valitettavaa myös on, että joka kerran on kynsisienen saanut ja ehkä sen jopa välillä taltuttanut, voi saada sen myöhemmin vuosien kuluessa uudestaan.

Tärkeintä olisi siis, että jos havaitset kynnessä muutoksen, hakeudu hoitoon mahdollisimman pian. Hoito onnistuu paremmin ja nopeammin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jalkojenhoidon kirjava nimikeviidakko

Terveydenhoidollista jalkojenhoitoa / terveyttä edistävää jalkojenhoitoa tarjoaa kirjava joukko erilaisilla nimikkeillä varustettuja jalkaho...