Jalkahoitola Takatassut

Yritykseni Jalkahoitola Takatassut on perustettu tammikuun lopussa 2018.
Virallisesti yrityksen toiminta alkoi 5.3.2018.Yrittäjänä olen vielä lähtökuopissa mutta vahva uskoni on, että kyllä tämä vielä kantaa ja tästä toimeentulonsa saa.

Yritykseni tarjoaa asiakkaille terveydenhoidollista jalkojenhoitoa. Olen koulutukseltani lähihoitaja eli terveydenhuollon ammattilainen. Lähihoitajan tulee tietää paljon sairauksista ja niiden vaikutuksista ihmiseen. Jalkojenhoitajan osaamisalaa opiskellessa olen saanut täydentää tietojani ja osaamistani jalkojen osalta.

Minua eivät kauhistuta kovettumat, känsät tai sienikynnet. Niiden hoitaminen kuuluu jokapäiväiseen työhöni.
Osaamisalaani kuuluvat myös kynnenoikaisut ja silikoniortoosit.
Jalkojen perushoitoon kuuluu aina myös rauhoittava loppuhieronta.Jalkahoitola Takatassut on elämänmuutosprosessin tuotos.
Työelämän vaatimukset ovat tänä päivänä kovia. Omalta osaltani ajattelin, että haluaisin tehdä työtä, jota oikeasti jaksan tehdä eläkeikään asti. Oma jaksaminen on iän myötä tullut entistä tärkeämmäksi.

Vaikka itse työtä rakastaisi kuinka ja tekemisen palo olisi kova, voivat ympäröivät tekijät, ikävät asiat, pahat puheet, luottamuksen puute, negatiivinen ilmapiiri, hukuttaa työstä kaiken ilon.

Siksi minä vielä päälle viisikymmpisenä valitsin yrittäjyyden. Sitä kautta pystyn itse vaikuttamaan omaan työhöni ja kuinka sitä teen. Minä haluan säilyttää työnilon!Linkki nettisivuille: https://jalkahoitolatakatassut.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parikkalan patsaspuistossa

Parikkalan patsaspuistossa on yli 560 betonihahmoa, jotka joogaavat, marssivat, tanssivat, voimistelevat ja uivat. Niillä on tekohampaita, k...