Jalkahoitola Takatassut

Yritykseni Jalkahoitola Takatassut on perustettu tammikuussa 2018.
Virallisesti yrityksen toiminta alkoi 5.3.2018.


Yritykseni tarjoaa asiakkaille terveydenhoidollista jalkojenhoitoa. Olen koulutukseltani lähihoitaja eli terveydenhuollon ammattilainen. Lähihoitajan tulee tietää paljon sairauksista ja niiden vaikutuksista ihmiseen. Jalkojenhoitajan osaamisalaa opiskellessa olen saanut täydentää tietojani ja osaamistani jalkojen osalta.

Minua eivät kauhistuta kovettumat, känsät tai sienikynnet. Niiden hoitaminen kuuluu jokapäiväiseen työhöni.
Osaamisalaani kuuluvat myös kynnenoikaisut ja silikoniortoosit.
Jalkojen perushoitoon kuuluu aina myös rauhoittava loppuhieronta.


Jalkahoitola Takatassut on elämänmuutosprosessin tuotos.
Työelämän vaatimukset ovat tänä päivänä kovia. Omalta osaltani ajattelin, että haluan tehdä työtä, jota oikeasti jaksan tehdä eläkeikään asti. Oma jaksaminen on iän myötä tullut entistä tärkeämmäksi.

Vaikka itse työtä rakastaisi kuinka ja tekemisen palo olisi kova, voivat ympäröivät tekijät, ikävät asiat, pahat puheet, luottamuksen puute, negatiivinen ilmapiiri, hukuttaa työstä kaiken ilon.

Siksi minä vielä päälle viisikymppisenä valitsin yrittäjyyden. Sitä kautta pystyn itse vaikuttamaan omaan työhöni ja kuinka sitä teen. Minä haluan säilyttää työnilon!Linkki nettisivuille: https://jalkahoitolatakatassut.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Podofix-jousella tuloksia

Kynnen kuperuutta voidaan oikaista ja kynnen kasvua ohjata oikeaan suuntaan useilla eri menetelmillä. Jalkahoitola Takatassuissa on käytössä...