Jalkahoitola Takatassut

Jalkahoitola Takatassut on perustettu tammikuussa 2018.
Virallisesti yrityksen toiminta alkoi 5.3.2018.
Joulukuusta 2022 lähtien Jalkahoitola Takatassut on toiminut Helsingissä Lauttasaaressa. Hoitola sijaitsee osoitteessa Itälahdenkatu 10.Jalkahoitola Takatassut tarjoaa asiakkaille terveydenhoidollista jalkojenhoitoa. Olen koulutukseltani lähihoitaja eli terveydenhoidon ammattilainen. Lähihoitajan täytyy tietää paljon sairauksista ja niiden vaikutuksista ihmiseen. Jalkojenhoidon osaamisalaa opiskellessa sain täydentää tietoja ja osaamista  jalkojen osalta.

Minua eivät kauhistuta kovettumat, känsät tai sienikynnet. Niiden hoitaminen kuuluu jokapäiväiseen työhöni. Osaamisalaani kuuluvat myös kynnenoikaisut ja silikoniortoosit.
Jalkojen perushoitoon kuuluu aina myös rauhoittava loppuhieronta.


Jalkahoitola Takatassut on elämänmuutosprosessin tuotos.
Työelämän vaatimukset ovat tänä päivänä kovia. Omalta osaltani ajattelin, että haluan tehdä työtä, jota oikeasti jaksan tehdä eläkeikään asti. Oma jaksaminen on iän myötä tullut entistä tärkeämmäksi.

Vaikka itse työtä rakastaisi kuinka ja tekemisen palo olisi kova, voivat ympäröivät tekijät, ikävät asiat, pahat puheet, luottamuksen puute, negatiivinen ilmapiiri, hukuttaa työstä kaiken ilon.

Siksi minä vielä päälle viisikymppisenä valitsin yrittäjyyden. Sitä kautta pystyn itse vaikuttamaan omaan työhöni, kuinka sitä teen ja kenen kanssa. Minä haluan säilyttää työnilon!Linkki nettisivuille: https://jalkahoitolatakatassut.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jalkojenhoidon kirjava nimikeviidakko

Terveydenhoidollista jalkojenhoitoa / terveyttä edistävää jalkojenhoitoa tarjoaa kirjava joukko erilaisilla nimikkeillä varustettuja jalkaho...