Tavallista elämää

Aamuisin olen hidas heräämään. Haluaisin loikoilla ja venytellä sängyssä pitkään ja perusteellisesti. Aamuisin olen myös hiljainen ja omiin oloihini vetäytyvä. Aina en jaksa puhua juuri mitään. Valmistaudun tulevaan päivään omissa aatoksissani.


Säännöllisyys elämässä ja asioissa on minulle tärkeää ja samalla se on kaikkein tylsin asia arjessa. Päivät ja viikot toistuvat samanlaisina. Aina tulee uusi maanantai, joka on yleensä se viikon raskain päivä. Perjantait ovat ihan parhaita kun vapaa viikonloppu on vasta edessä.

Kalenterissani on päivän ohjelma, niin työasiat ja asiakkaat kuin omat henkilökohtaiset menot ja tekemiset. Ilman kalenteria en pärjäisi.

Työ on tärkeä asia. Työtä täytyy tehdä, jotta saa rahaa, jolla voi maksaa laskut ja yleensä elämisen. Teen töitä niin paljon kuin asiakkaita riittää. Yrittäjänä leipä on välillä tiukassa. Menot eivät kuitenkaan lopu.


Onnellisuus on asia, jota on vaikea määritellä ja monilla ihmisillä on myös erilaisia käsityksiä onnellisuudesta. Itse olen onnellinen tavallisista asioista, terveydestä, läheisistä ihmisistä, kodista ja koiristani ja siitä, että yritykseni toimii siinä määrin, että saan siitä toimeentuloni.


Rentoudun hyvän kirjan äärellä, lehteä lukien, katsellen mielenkiintoista tv-ohjelmaa, ulkoillessa metsässä ja luonnossa.

Ulkoilu on todella tärkeää ja päivittäinen elinehto. Pyrin joka päivä tekemään ainakin yhden ulkoilulenkin koirieni kanssa. Välillä aika ja jaksaminen arjessa ei riitä enempään. Onneksi mieheni hoitaa koirien aamu- ja iltaulkoilut. Työn puolesta ulkoilen ja kävelen kuitenkin myös edestakaiset välimatkat laitos- ja kotikäynneille.


Vapaapäivät ovat ehdottoman tärkeitä. Silloin lataan akkuja ja yritän unohtaa kaiken työhön liittyvän. Vapaapäivinä teen itselleni mieluisia asioita. Teen juurikin silloin asioita, jotka rentouttavat. Vaikka olenkin yrittäjä, pidän huolen siitä, että saan riittävästi lepohetkiä työstä. Onneksi minulla on myös itse mahdollisuus päättää milloin sen vapaapäivän pidän.


Valokuvaus on rakkain harrastukseni. Kamera kulkee mukana retkillä luonnossa ja välillä ihan kotikulmilla ulkoillessa. Kuvaan kaikkea mahdollista omista koirista ja luonnosta alkaen. Henkilökuvissa ovat yleensä poikani ja mieheni. Myös sisustus- ja tuotekuvauksia on tullut tehtyä.


Murehdin usein asioita ihan liikaa. Se ei aina näy päällepäin mutta sisäistä kamppailua käyn jatkuvasti. Näen mielessäni kaiken sen mikä voi mennä pieleen. Liekö vilkas mielikuvitus syynä. Pitäisi yrittää opetella murehtimisesta pois.

Terveys kuuluu murehdittavien asioiden piiriin. Kun ikää tulee lisää alkaa miettimään omaa terveyttä ja yleensä jaksamista enemmän. Yritän positiivisena ihmisenä kannustaa asiakkaita jaksamaan omien terveysongelmien kanssa ja samalla mietin mitä itsellä tulee olemaan edessä.

Nukkuminen on vapauttavaa ja tarpeellista. Sanon aina, että sänky on minulle paras paikka maailmassa, ihana oma pesä. Minulla oli joskus suuria univaikeuksia. Monet työasia pyörivät päässä ja valvottivat. Nykyään nukun paremmin kun muut ihmiset eivät säätele ja määrää tekemisiäni.


Äitiys on minulle hyvin tärkeä asia. Olen äärettömän onnellinen elämäni tärkeimmästä ihmisestä, lapsestani, pojastani. Äitinä olen halunnut olla salliva ja hyväksyvä. Olen halunut antaa lapseni tehdä omat päätöksensä ja vapauden oppia itse elämästä. En ole halunnut rajata hänen elämäänsä. Uskon, että olen siinä onnistunut.

Haaveilen hölmösti lottovoitosta, joka mahdollistaisi minulle ja miehelleni helpot ja vapaat eläkepäivät. Suunnitelmat asian varalle on tehty. Ihana pieni talo järven tai meren rannalla, pieni puutarha, jossa kasvaa kukkia ja hyötypuutarhassa yrttejä, salaattia, tomaatteja, kurkkua jne. Asuntoauton hankkisimme reissuja varten, jotka suuntautuisivat Suomen joka kolkkaan ja ehkä vähän myös ulkomaille. Siinä se olisi meidän haaveemme onnesta. Lottoa taas vetämään :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jalkojenhoidon kirjava nimikeviidakko

Terveydenhoidollista jalkojenhoitoa / terveyttä edistävää jalkojenhoitoa tarjoaa kirjava joukko erilaisilla nimikkeillä varustettuja jalkaho...